Toon Dubois over ons gesprek met Jonas Geirnaert

Het doet pijn om te horen dat Jonas zijn daden haast nutteloos noemt. Er zijn er sowieso velen zoal ik, die aan Neveneffecten en Basta enorm veel hebben gehad.
Ogenopeners, olie op een positief vuurtje, katalysators, motivators, goede voorbeelden en zoveel meer! Altijd enorme sympathie en respect gehad voor Jonas en de hele kliek. Duidelijk intelligent, en dan nog eens geniaal ook…

Ik red ook geen landen, bevolkingsgroepen of dierensoorten. Wel ben ik een beter mens dan vroeger, en dat is sowieso deels, beter of sneller verlopen dankzij Jonas.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony