Uus Knops: Zwijgen is ok (oeps)

Lieve Helden,

Uus is de enige interim psychiater van ons land. Omdat ze zich elke keer opnieuw inwerkt in een nieuwe omgeving, heeft ze een heel brede kijk op wat psychiatrie betekent en kan betekenen. Leerrijk.

Uus moest op haar 27 eerst de verdwijning en vervolgens het overlijden van haar lieve broer Casper meemaken. Ze schreef daarover Casper, een rouwboek en leert sindsdien mensen – en de wereld – beter omgaan met rouwen.

Soms schieten woorden te kort.
Soms is zwijgen ok.

Bekijk of beluister hier het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/uus-knops/

Word Mecenas van Zwijgen is geen optie als je het belangrijk vindt dat iedereen gratis naar dit gesprek kan kijken of luisteren.

Het is vandaag de verjaardag van Uus. We hebben met haar afgesproken dat we alle verjaardagswensen bundelen, verpakken, versieren met een rode strik en afleveren met liefde. Laat u gaan! (Antwoorden op dit mailtje volstaat, wij doen de rest.)

En onze agenda staat weer gezellig vol met nieuwe opnames die onze Mecenassen gratis kunnen bijwonen. Julie Cafmeyer, Rachida Lamrabet, Marian Donner, Maxim Februari en nog meer schoons. Benieuwd? Wij ook!

Geheven hoofd,
Tom & Anthony

ps: Zijn management
pps: zegt nee
ppps: en we zijn daar
pppps: niet zo blij mee.
ppppps: Wie heeft
pppppps: het nummer
Ppppppps: van Jeroen Meus?


Wil je nooit, nooit, nooit maar echt nooit, nooit, nooit, nooit meer van ons horen? Echt nooit meer? Dat kan! Door je hier uit te schrijven voor al onze nieuwsbrieven. Nooit!

Geen zorgen, het Lam Gods ligt veilig verstopt in Kunstencentrum Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord