Vicky Rosa Janssens

Vicky Rosa, waarom wil je graag Mecenas worden?

Het is een nieuw jaar. Ik luister al geruime tijd naar de interviews, niet alle interviews maar geregeld. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat jullie werk heel belangrijk is voor de evolutie als mens en als maatschappij.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Koken. Ik en mijn man zijn koks, cateraars. Met liefde koken we de lekkertste gerechten bijeen op professioneel vlak (www.noricatering.be) maar ook als vrijwiliger via onze vzw Bohemia waar we enkel bio en veggie koken. Verder steken we tijd in onze kinderen (4) en onze vrienden. En wandelen!
Als we ooit kunnen koken voor jullie vanuit onze vzw voor een of ander congres of zoiets, vraag het! Wie weet…

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord