Voor Arwen Cloos is Zwijgen is geen optie waardevol

De enige nieuwsbrief die ik met plezier lees. Jullie maken mij ongemakkelijk, doen mij twijfelen en geven mij nieuwe inzichten. Heerlijk is dat. Lastig, dat ook. Hoe de media in het algemeen zou moeten zijn eigenlijk.
Ik lees geen kranten of kijk geen nieuws programma`s. De belangrijkste boodschappen sijpelen door via sociale media / mijn (internationale) omgeving. Jullie zijn een perfecte aanvulling voor mij, en ik denk een belangrijk tegengewicht voor andere mensen die wel dagelijks worden blootgesteld aan een eenzijdige media.
Bedankt voor jullie tijd en moeite.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken?

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony