Voor Gerda Bleus is Zwijgen is geen optie levensnoodzakelijkebroodnodig

De helft van het verzorgend personeel wilde zich niet laten inenten (vanmorgen). We moeten mensen beter informeren was de reactie,Dit is voor mij zo een trieste mantra in het doorduwen van een (gevaarlijk ) gelijk? Waarmee we elke dag worden gehypnotiseerd. Dit kan me zo moedeloos maken, zien hoe geruisloos een totalitaire regime geïnstalleerd word.

Toevallig? Kwam ik bij het gesprek bij Fleur uit.
Het heeft mij zo aangegrepen, ontroert, en moed gegeven, om verder te gaan, trouw blijven aan mijn eigenheid en dit is dit de grond van de zaak, de natuur, de vrije mens in zijn ontwikkeling.

Anthony je hebt dit schitterend gedaan, wil je Fleur heeeeel erg bedanken ,mijn zoekpuzzel is weer wat completer geworden.
gerda

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony