Voor Gianni Canu is Zwijgen is geen optie Eten

Het ene moment blijft deze mail hangen in de mailbox wachtend op een klik en een blik.
Het andere moment klik je meteen door omdat je weet dat het boeiend wordt. Zo geschiedde vanochtend.
Naima’s opengrenzenmanifest zou weleens van dienst kunnen zijn mijn denkbeelden te onderbouwen en mijn aangeschreven en overwogen gene te begraven; ‘is het echt onrealistisch?’

Dus ik las hem deze keer helemaal door en de doorklikpagina staat geprogrammeerd voor wanneer het eens rustiger is, want het verdient mijn volle aandacht.

Ik heb een latrelatie met zigo; ik neem graag de info aan, gebruikte reeds aangehaalde auteurs en vroeg hen om een lezing, lees de ps’en met plezier, de soms ironische toon houdt me wakker en de vaak liefdevolle boodschap vind ik welgekomen… soms laat ik ze links liggen en krijg ik vragen om mij eventueel uit te schrijven, dan klik ik nee en stel ik mij de vraag waarom ik zigo niet wat meer liefde gaf. “Amai, ik had het precies druk”

Ziezo, ik ben er weer
onder voorwaarden, dat spreekt ;-)
keep it up!

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony