Voor Jan Breyne is Zwijgen is geen optie verfrissend

Ik ben een stille maar fervente bewonderaar van ZIGO. Toevallig kwam ik met ZIGO in contact via een aanbeveling van Peter Peene (van ‘Wakker voor Vrede’). Het is één van de beste ervaringen die mij de laatste jaren zijn overkomen. Dit is nu écht wat onze overspannen en hectische maatschappij nodig heeft: een rustpunt en een reflectiepunt. Waar gaat het écht over? Als alle vernis weggeschrapt is: wat blijft er dan over? Wat zijn de waarden die belangrijk zijn? ZIGO is ermee bezig. Geeft antwoorden zonder ze op te dringen. Verbreedt je blik: ‘Zo heb ik het nog niet bekeken’. Verfrist. Houdt ons wakker.
Mijn dochter en mijn broer Pierre zijn nu ook al fan. En als we allemaal enkele ‘fans’ of ‘mecenassen’ kunnen overtuigen dan kan ZIGO écht het verschil maken. Of toch minstens een oase van mede”deelzaamheid zijn in een woestijn van egoïsme. Doe zo voort!!!