Voor Pieter De Smet is Zwijgen is geen optie stilstaan

Tom, Anthony, Freek en mogelijke anderen

Jullie dialogen geven mij hoop, laten mij denken, reflecteren, recapituleren, stilstaan, overdenken, in vraag stellen… Soms heb ik nood aan een shotje ZIGO. Het heeft me in droge tijden, heerlijk fris water om niet uitgeblust te raken. Het zet me aan tot actie, tot engagement om te blijven opkomen voor waarden die, niet alleen voor mij, maar voor heel veel mensen, zo niet, alle mensen van belang zijn.

Grote dankjewel voor wat jullie doen. Ik werd recent mecenas zodat jullie dit kunnen blijven betekenen voor mij en voor anderen. Want het is niet ZIGO op zichzelf die dit allemaal verwezenlijkt. Het zijn de mensen erachter. Jullie! Tom, Anthony, Freek en mogelijks nog anderen, waarvan ik geen namen weet, die hiervoor zorgen. En jullie verdienen ook een hart onder de riem, een pluim op de hoed, een klopje op de schouder! Al moet dat laatste dan vanop anderhalve meter afstand ;).

Driewerf bedankt:
BEDANKT BEDANKT BEDANKT