Voor Zerkouni Malika is Zwijgen is geen optie KRACHT!

Ik vind het zo belangrijk, omdat ik zelf heel wat heb meegemaakt dat ik nu in mijn dagelijks leven daar probeer over te praten om de taboe te doorbreken. Er is nog veel werk. Ik trek mij het lot van jongeren enorm aan omdat ik op heel jonge leeftijd voor mezelf heb moeten zorgen tussen de vooroordelen van de buitenwereld en de onderdrukking binnen de gemeenschap. Om dan je eigen weg en identiteit te vinden is bijna een onbestaande klus op jonge leeftijd. Ik heb mezelf soms visueel op de rand van een ravijn zien staan. Zo voelt het wanneer je uw stem wilt laten horen maar dat iedereen daarvoor doof is. Dus Zwijgen is geen optie was al lang mijn moto nog voor ik iets van jullie had gehoord. ;-) ik moedig vandaag jongeren om hun stem te laten horen!