Wat andere mensen van Zwijgen is geen optie vinden

We vinden het zelf niet altijd makkelijk onder woorden te brengen wat Zwijgen is geen optie juist is. Soms zeggen we dat we een podcast zijn, soms vertellen we dat we een videoplatform zijn en op familiefeesten zeggen we al eens dat we in de media werken.

Hier lees je alvast welke impact Zwijgen is geen optie al had op andere mensen. Heb je zelf iets toe te voegen? Graag.

 

Voor Anne Martine Humblet is Zwijgen is geen optie Zó ráák!

16 oktober 2020

s: Gewoon al hiervoor: ps: Het geheim pps: om een paar ppps: beschermende armen pppps: rond jouw lichaam te voelen, ppppps: is bang zijn pppppps: en de moed hebben ppppppps: om het te zeggen. pppppppps: Zó ráák ppppppppps: dat ik een schreeuw pppppppppps: van pijn en dankbaarheid ppppppppppps: heb gelaten.… Meer lezen

Voor Freddy Withagels is Zwijgen is geen optie Beklijvend

16 oktober 2020

Ik hou enorm van dit soort van gesprekken! Ik vertel hierover ook aan vrienden en kennissen maar ik merk ook dat velen nog niet genoeg bekend zijn met podcasts. Doe vooral zo verder, ik ben super fan!! Meer lezen

Voor Kris Serry is Zwijgen is geen optie Inspirerend

4 oktober 2020

Bron van inzicht! Meer lezen

Voor Zerkouni Malika is Zwijgen is geen optie KRACHT!

29 augustus 2020

Ik vind het zo belangrijk, omdat ik zelf heel wat heb meegemaakt dat ik nu in mijn dagelijks leven daar probeer over te praten om de taboe te doorbreken. Er is nog veel werk. Ik trek mij het lot van jongeren enorm aan omdat ik op heel jonge leeftijd voor… Meer lezen

Voor Pieter De Smet is Zwijgen is geen optie stilstaan

10 juli 2020

Tom, Anthony, Freek en mogelijke anderen Jullie dialogen geven mij hoop, laten mij denken, reflecteren, recapituleren, stilstaan, overdenken, in vraag stellen… Soms heb ik nood aan een shotje ZIGO. Het heeft me in droge tijden, heerlijk fris water om niet uitgeblust te raken. Het zet me aan tot actie, tot… Meer lezen

Voor Sonja Van de vijver is Zwijgen is geen optie Waaaaw!!!

6 juli 2020

Dankbaarheid om de mensen die kunnen verwoorden wat ik niet onder woorden krijg, maar toch herken in mezelf. Meer lezen

Voor Sofie Van Belleghem is Zwijgen is geen optie Inspirerend

2 juli 2020

Ik leerde “Zwijgen is geen optie” kennen toen jullie vriendin Anneleen De Bonte hebben geïnterviewd. Zij was zo enthousiast over wat jullie doen en hoe jullie het aanpakken, dat ik jullie op FB ben gaan volgen. Helaas heb ik niet altijd de tijd (of de prioriteit moet ik ook eerlijk… Meer lezen

Voor Ella O. is Zwijgen is geen optie: Toekomst

28 mei 2020

Zwijgen is geen optie is voor mij de verwoording van de ideeën en visies die zich opstapelen in mijn hoofd, maar die ik onder mijn leeftijdsgenoten moeilijker(er) kan uitspreken (ook al ben ik 19, studeer ik sociologie en heb ik gelukkig vrienden die meestal kritisch nadenken). Het is een verruiming… Meer lezen

Voor Jo Roobrouck is Zwijgen is geen optie: Eindelijk

28 mei 2020

Eindelijk ! ! oprecht en open interviews met een grote eerlijkheid die anders niet aan de bak komen , en hopelijk een aanzet voor verandering van een mentaliteit in het politieke landschap die dateert van voor de Franse revolutie en nog meer van erna ! een mentaliteit van “ons kent… Meer lezen

Voor Jan Masereel is Zwijgen is geen optie: spoorzoekers

29 april 2020

Beste Zigo-aanstokers, Jullie waren voor mij al heel veel boeiende fietsritten lang: … een spiegel, op de momenten dat er lastige bedenkingen werden gemaakt. … een klankbord, als jullie in een gesprek de vraag stelden die in mijn hoofd zat. … een vonk in wat relationeel sprokkelhout. … een soort… Meer lezen

Voor Geert Vanpee is Zwijgen is geen optie BROODNODIG

23 april 2020

Zwijgen is geen optie stelt de balans tussen positief en negatief wereldbeeld in mijn hoofd bij. Mocht ZIGO er niet zijn zou ik het enkel moeten doen met wat ik op radio en televisie hoor en dat is hoegenaamd niet positief te noemen, het is zelfs geen weerspiegeling van wat… Meer lezen

Voor Frans De Clerck is Zwijgen is geen optie pakkendvernieuwend

20 april 2020

Wat jullie doen is dus natuurlijk meer dan ‘een druppel op een hete plaat”‘. Deze ‘thema-compilatie’ gaat nog een slag dieper – de complementaire gezamenlijkheid spat er van af. Veel dank, compagnons de route, voor het zware werk en gefeliciteerd met het resultaat: het levert de toegevoegde waarde van de… Meer lezen

Voor Marc De Clippeleer is Zwijgen is geen optie Onvermijdelijk

16 april 2020

Het is een stem zonder bijbedoelingen, die naar waarheid spreekt. Die ongeacht afkomst, stand of beroep, ongezouten de feiten en dingen benoemd. Ongemerkt zie je er op toe dat alle lagen van de maatschappij hun zeg kunnen doen, en dat dit gefinancierd wordt door dezelfde verschillende lagen uit onze samenleving. Meer lezen

Voor Luc Valgaeren is Zwijgen is geen optie Een reflectieboost!

16 april 2020

Antony, dankjewel voor dit initiatief Ik vond de sprekers boeiend, ze gaven (redelijk) gevatte antwoor-den op de kernvraag en jij vatte ze bondig samen. Dit is een opsteker! Voortdoen man!! Hugh! Luc. Meer lezen

Voor Mertens Frans is Zwijgen is geen optie: Bewustzijn

16 april 2020

Wij vormen als druppel wel samen een oceaan, als individu ben ik onderdeel van iets groot en dat groot werkt alleen maar als ik mijn talenten toevoeg aan al die anderen. Dus ik als individu ben waard dat ik ben die ik ben en moet me geen waarde laten op… Meer lezen

Voor Kim Devos is Zwijgen is geen optie Broodnodig, of havermoutnodig :p (oops da’s meer dan 1 woord, want ik kan nooit echt goed kiezen)

14 april 2020

In deze toestanden nog meer dan ervoor, wetend dat ik elke week iets heb om naar uit te kijken, benieuwd wat jullie nu weer al PPPSen gaan uitgevonden hebben, wetend dat jullie zoekend zijn, naar die dingen ik me soms bewust of onbewust al lang afvraag. Nu nog meer, met… Meer lezen

Voor Christine Seynhaeve is Zwijgen is geen optie geboorte

14 april 2020

open minded denken, nieuwe wegen zoekend, bewust bezig zijn met ‘leven’ ten volle voor iedereen, verrassend eenvoudig soms en durvend nieuw deugddoend omdat het herkenbaar is en positief Meer lezen

Voor Nele Wauman is Zwijgen is geen optie Vuurwerk

9 april 2020

Vuurwerk voor de hersenen, nieuwe (in)zichten, verrijkend, motiverend, activerend. Meer lezen

Voor Martine De Smet is Zwijgen is geen optie Troostvol

9 april 2020

In deze verstilde tijd heb ik nog meer nood aan een babbel dan bij het hectische leven zonder Corona virussen…vandaar ondervind ik veel troost bij het horen en zien van jullie wijze gesprekken🙏 Meer lezen

Voor Pierre Agten is Zwijgen is geen optie: Zwijgen-is-instemmen.

3 april 2020

Zigo is voor mij heel waardevol en inspirerend. Dikwijls denk ik ‘daar zou ik wel werk van willen maken’ maar helaas ontbreekt mij het doen. Het zou daarom heel nuttig zijn als deze gedachten, initiatieven nog massaler zouden bekend gemaakt kunnen worden. In deze coronatijden zijn er waarschijnlijk toch heel… Meer lezen

Voor Jan Breyne is Zwijgen is geen optie verfrissend

2 april 2020

Ik ben een stille maar fervente bewonderaar van ZIGO. Toevallig kwam ik met ZIGO in contact via een aanbeveling van Peter Peene (van ‘Wakker voor Vrede’). Het is één van de beste ervaringen die mij de laatste jaren zijn overkomen. Dit is nu écht wat onze overspannen en hectische maatschappij… Meer lezen

Voor Jan Claerhout is Zwijgen is geen optie Njam-tv voor de geest

2 april 2020

Ik kijk op het moment dat het ‘Familie’ of ‘Thuis’ is op TV. ZIGO is mijn ‘Falilie’ en ‘Thuis’ geworden. Ik heb zonet Maxim Frebuari en Luk Vanmaercke achter de kiezen. Dat geeft een gezond voldaan gevoel waarvan je even achteruit in de zetel moet gaan liggen om te verteren.… Meer lezen

Voor Christine Candau is Zwijgen is geen optie Empowerment

13 maart 2020

Ik vond het gesprek met Mariane Donner erg verrassend en boeiend (haar gezichtspunt schrikte me eerst wat af, maar ik kon er gaandeweg toch inkomen). Zoals alle gesprekken trouwens, die ik nu systematisch aan het bekijken ben. Het helpt me om de gang van zaken beter te begrijpen en mijn… Meer lezen

Voor MC Buyst is Zwijgen is geen optie Geestverruimend

12 maart 2020

Zigo betekent de andere invalshoek in een debat waardoor je het bredere geheel beter ziet. Meer lezen