We zijn geen gezond land – David Van Reybrouck

Lieve Helden,

Hij toont ons de geschiedenis en helpt ons die te beïnvloeden. Zijn boek over Congo, de G1000, het boek Tegen Verkiezingen, Een Jihad van Liefde, allemaal David Van Reybrouck.

Hij kwam op een zaterdagochtend bij ons langs. We hebben achteraf samen gegeten en daarna uren door de stad gedwaald om te bekomen.

We gaan een paar moeilijke decennia tegemoet. Dat is jammer. Maar laat ons die samen, als een boeddhistische stormram, tegemoet gaan. Hoppa!

Bekijk of beluister gratis het volledige gesprek:
https://zwijgenisgeenoptie.be/david-van-reybrouck/

Gisteren vierden we een ongelooflijk schoon feest met 260 van jullie. De sfeer kunnen we niet navertellen. De nieuwtjes wel!

We nemen voor twee jaar onze intrek in de Vooruit in Gent waar we wekelijks nieuwe gesprekken opnemen en maandelijks een ZIGO Live organiseren.

Wie Mecenas is, kan deze allemaal gratis bijwonen.

Onze site is vernieuwd. En het Mecenaat ook. Klik klik klik!

Met kleine oogjes,
En gevulde harten,
Tom & Anthony

ps: de muzikant gisteren was Bert Cools van Hoera.
pps: we mogen niet vloeken
ppps: spijtig
pppps: want we zijn verdomme blij
ppppps: dat we terug zijn!


Schoonheid in het leven, dat is met jouw muis zachtjes de uitschrijflink onder een nieuwsbrief strelen, heen en weer, en niet de nood voelen om te klikken.

Een adres voor al jouw liefdesbrieven: Google de Vooruit in Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie