We zijn vaders – Nic Balthazar

Vrienden,

Iedereen weet wie Nic Balthazar is. In Vlaamse kranten en tijdschriften zijn 4.739 artikelen over hem verschenen. Toch leerden we hem pas na dit 3 uur durende gesprek kennen. 

We denken dat het naastenliefde is. Waar anders haalt hij de energie vandaan om steeds weer te zoeken naar toegankelijke manieren om het grote publiek te vertellen wat we echt moeten weten? Wat levensnoodzakelijk is om te weten? 

Naastenliefde.

Bekijk of beluister het volledige gesprek en aarzel niet om jouw vrienden ermee te plezieren 

Iemand vroeg onlangs hoe Zwijgen is geen optie ons leven heeft veranderd. Moeilijke vraag. Goede vraag.

We zijn niet hoopvoller geworden. Daarvoor werkt de wereld teveel tegen. Maar in de zoektocht naar oplossingen zijn we dankzij jullie niet langer alleen. 

Met meer dan 3.500 zijn we vandaag. En het is waarlijk een eer jullie wekelijks aan te mogen schrijven.

Tot uw dienst,
Tom & Anthony

PS: Oh my gucci, De Partizanen zijn kei-grappig!
PPS: Ooit een carrière als mecenas overwogen?
PPPS: We hebben wat andere dingen gedaan in dit interview.
PPPPS: We hopen dat jullie het goed vinden. Feedback welkom!


Test Aankoop heeft ook een nieuwsbrief! Eindelijk een goede reden om uit te schrijven voor deze nieuwsbrief en ons in te ruilen voor quality content!

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie