Wendy van Kempen

Wendy, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik ben nieuwsgierig naar de verdere content en naar wie ook Mecenas is. Verder ken ik iemand die ik graag voorleg om uit te nodigen voor een gesprek. Verder zie ik de pin als een symbool om zelf te bereiken in gesprekken. De interviews zijn van zo’n kwaliteit daar kan ik veel van leren.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Aan persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Alles wat ik doe in het dagelijks leven helpt mij om mezelf beter te leren kennen en hoe mijn energie op de beste manier in te zetten voor mezelf en anderen en uiteindelijk voor het geheel.

Cool Wendy, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Wendy mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord