29/01/2020: ZIGO Soiree

Een avond om het decennium van de hoop te vieren

Een avond om het decennium van de hoop te vieren

Omdat het 2020 is. Omdat we voor een belangrijk decennium staan. Omdat het bijna 2030 is.

Zwijgen is geen optie viert het tijdperk waar we met onze hoop onze toekomst gaan vormgeven. Een tijdperk zonder excuses maar met oplossingen.

Zwijgen is geen optie gaat daarom in gesprek. Een gesprek over wellicht het belangrijkste waar we vandaag over kunnen praten. Een gesprek over tijd. De tijd loopt en wij lopen mee.

Daarom deze ZIGO Soiree, waar we samen met video, muziek, woordkunst – en performance de vragen van onze tijd bespreekbaar maken. Waar we op zoek gaan naar antwoorden. Waar we samen luidop kunnen twijfelen.

Een avond gevuld met inspiratie, vertwijfeling, hoop, activatie, inzichten en samenhorigheid. Een avond om met hernieuwde energie terug naar huis te gaan. Een avond om een nieuwe stap te zetten.

Ons goed voornemen? Boeken uitbrengen. We starten vandaag 29/01 met een boek van Anthony Bosschem: “Waarom zwijgen geen optie is”.

Een avond om het decennium van de hoop te vieren.

Praktische details

Datum: Woensdag 29 Januari 2019 om 20u
Locatie: Theaterzaal Kunstencentrum Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent
Aanmelden via de website van Vooruit

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van polarisering is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony