10/02/2020: Julie Cafmeyer

Julie Cafmeyer verweeft steeds haar persoonlijk leven in haar stukken. Als schrijfster, theatermaker en columniste is ze op zoek naar net die mate van transgressie om personen tot nieuwe inzichten te brengen. In haar columns door onverbloemd controversiële standpunten in te nemen op vlak van seksualiteit, feminisme en maatschappij. In haar theater door de grens met het publiek te doorbreken en hen mee te nemen in haar leven.

Zo plaatste ze bijvoorbeeld in theaterstuk ‘De therapie’ de hele zaal in de rol van psychotherapeut, wanneer ze hen advies vroeg over haar tumultueuze liefdesleven. En In ‘Bombastische liefdesverklaring’ waarin ze foto’s van ex-vriendjes, mails, sms’en, audio-opnames en poëzie toonde aan de toeschouwers, om op zoek te gaan naar antwoorden. Antwoorden op vragen over verlangen, liefde, intimiteit, vrouw – zijn  en vrijheid. Antwoorden waar ook wij naar op zoek zijn.

We hebben haar te gast voor een intiem gesprek en jij kan als Mecenas de opname bijwonen.

Praktische details

Datum: Maandag 10 februari 2020 om 20u
Locatie: Kunstencentrum Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent

Meld je aan voor dit event

Enkel Mecenassen kunnen zich registreren voor dit event.

Zo wordt Zwijgen is geen optie gemaakt

De gesprekken die je kan bekijken en beluisteren via Zwijgen is geen optie zijn het eindresultaat van ons Mecenaat: een verzameling nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage en hun kennis onze werking mogelijk maken.

Onze gesprekken worden ook mee door hen verspreid, geholpen door de inmiddels 10.000 leden van onze gratis nieuwsbrief.

Leer hier meer over het Mecenaat of over Zwijgen is geen optie.