Brigitte De Mulder over ons gesprek met Thijs Van de Graaf

Een openbaring ! Jammer van de publicatiedatum (Trumpellende), dit interview verdient veel publiek want dit belangt iedereen ! Erudiete kennis van Van de Graaf die een complex thema in bevattelijke taal brengt. Sterk interview, applaus voor beide partijen !
Achteraf beschouwd had ik graag 1 aspect meer belicht gezien : wat is het effect van energietransitie op armoede, Ontwikkelingslanden, … Indien Thijs Van de Graaf ooit mag/kan terugkomen, dan hoor ik graag hoe hij dit ziet !

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony