Dan kan je werken ook – Benjamin Gérard

Edelachtbares,

Wie een opleiding begint bij Rising You heeft 97% kans op een goedbetaalde job. Zo gegeerd zijn de kandidaten, dat werkgevers bereid zijn een deel van de opleiding terug te betalen.

De kandidaten? Bijna uitsluitend vluchtelingen. De kweekvijver? Een Brusselse klimclub. En de man achter Rising You? Iemand die je gewoon moet leren kennen:

Luister en kijk hier naar Benjamin Gérard. Met dit eenvoudig klikske, deel je deze video met jouw peeps.

Tom zijn dochter is sinds gisteren ingeschreven voor de kleuterschool en Anthony begint zachtjesaan de mogelijkheden te verkennen om zijn huilbabykilo’s weg te lopen. Je hebt geen zon nodig om te weten dat de lente onderweg is.

Stel. Stel dat je met een klik kan vertellen wat het ZIGO mecenaat voor jou onweerstaanbaar zou maken. Kies je dan voor exclusieve toegang tot: deze nieuwsbriefonze video’s, live opnames, een besloten Facebook groep of iets anders? Klikken is stemmen, zo eenvoudig is dat.

Vanwege het departement administratieve vereenvoudiging,
afgevaardigde van de directie,
sigaret van de sportman,
Tom & Anthony

PS: DEEL 3
PPS: Bie Vancraeynest (Demos) en Landry Mawungu (Minderhedenforum) zijn deze week onze Lobbyisten voor een betere wereld

De afgelopen zeven dagen vervoegden deze edellieden het ZIGO Mecenaat: Judith, Sofie, Tom, Wout, Caitlin, Kathleen, Jelle en Bart. All rise!


Onze gemoedstoestand is uit te drukken op een schaal van 1 (slecht) tot 10 (wonderlijk). Bij het uitsturen van deze nieuwsbrief stonden we op 10. Elke keer iemand zich uitschrijft, gaat daar een puntje af. Fijne dag verder! x

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie