De toekomst is vrouwelijk – Jozefien Daelemans

Lieve Helden,

Het verhaal achter de crowdfunding van Charlie Magazine!
Jozefien Daelemans brengt boek uit over de impact van het vrouwbeeld!
Charlie Magazine zoekt partner om impact te vergroten! 

Meh. 
Niet onze stijl. 
Niet waarom we het doen.

Waarom dan wel? 

“kei mooi, echt heel blij mee. Het geeft perfect de struggles weer waar ik en andere vrouwen mee zitten. Dankjewel daarvoor.”

Daarom.

https://zwijgenisgeenoptie.be/jozefien-daelemans-reunie/

Amor Mundi – zo omschrijft de eerste astronaut het gevoel waarmee hij door het raampje van zijn ruimteschip terug naar de wereld keek. Liefde voor de wereld.

Wij planden een ruimteschip te kopen. Een opleiding tot astronaut te volgen. Een paar weken te blokkeren uit onze agenda. Maar dan zitten we in een koffiehuis. Geen laptop, boek of GSM bij de hand. Gewoon rondkijken naar de mensen en hup. Amor Mundi.

“Put even a fool in front of the window and you’ll get a Spinoza.”

In opdracht,
Tom & Anthony

ps: Die quote
pps: Is niet van ons
ppps: Vandaar de aanhalingstekens
pppps: Was dat duidelijk?


Het schone aan dit mailtje, is dat je dus helemaal zelf kan kiezen of je het ontvangt of niet. Dat is niet met alle mails zo. Is dat geen goede reden om jezelf niet uit te schrijven?  

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie