Ellen Van Tichelt

Ellen, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ik vind dat Zwijgen is geen optie zeer relevante gesprekken voert en thema’s aankaart die de de ‘klassieke’ media te weinig uitdiepen. Ik luister jullie podcasts als ik met mijn zoon op wandel ben. Ze helpen me om erop te vertrouwen dat er nog mensen zijn die wél een mooie toekomst aan het uitdenken zijn voor kinderen die vandaag geboren worden.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Het uitzoeken hoe ik mijn professionele ambities kan verzoenen met het prille moederschap.

Cool Ellen, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Ellen mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord