Els Bruyneel

Els, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ik al een klein jaar sporadisch de Podcasts beluister. Telkens opnieuw vol verbazing, ondanks het over thema’s kan gaan waar ik mij wel al eens heb in verdiept. Nieuwe inzichten, kritische noten die voor iedereen toegankelijk moeten kunnen zijn. Om die reden wil ik bijdragen zodat de podcast kan blijven verbazing wekken.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik ben werkstudent. Ik werk binnen human resources, waarbij ik nauw betrokken ben tot de arbeidsmarkt en wat daarop speelt. Daarnaast ben ik geboeid door ‘leren’ en volg ik hiertoe ook een opleiding tot leraar binnen de economie. Uit interesse studeer ik aanvullend een opleiding binnen de politieke en sociale wetenschappen om mijn blik op de samenleving te verruimen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord