Evelyne Hebbelynck

Evelyne, waarom wil je graag Mecenas worden?

Heb slechts 2 video’s volledig bekeken en deze ervaring heeft mij overtuigd dat jullie gesprekken mij beter de wereld in dewelke we leven te begrijpen en mijn handelen zal bijsturen om duurzaamheid te bewerkstelligen.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ons gezinnetje ( kinderen uit huis), mijn werk als vroedvrouw, vrienden ontmoeten in open lucht en zomen met gelijkgestemden met brede kijk op de wereld. (Ik wens geen stickers want plastic is te vervuilend)

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord