In België mag je niet ambitieus zijn – Youssef Kobo

Lieve Helden,

Youssef Kobo is zo heerlijk vervelend. Ambitieus op het randje van arrogant, overtuigend op het randje van drammerig, energiek op het randje van hyperkinetisch.

Maar wie anders dan een vervelende, arrogante, drammerige en hyperkinetische idealist krijgt de grootste bedrijven van ons land zo ver hun deuren open te stellen voor jonge gasten die nog niet durven dromen?

Kijk, luister en supporter:
https://zwijgenisgeenoptie.be/youssef-kobo/

Het leven van een ster dat is keihard werken. In jury’s zetelen, relaties onderhouden met de beau monde, internationale uitbreiding voorbereiden, personeel aanwerven, het toiletpapier omdraaien. We doen het allemaal.

En dan doet het gewoon deugd om Hugh Grant aan de lijn te krijgen en te horen dat hij een bijzonder grote fan is van ons werk (en wij van het zijne natuurlijk).

Hij belde van op zijn dakterras in Barcelona – waar we blijkbaar altijd welkom zijn, schoon gebaar – en hij heeft ons een paar ademhalingsoefeningen aangeleerd ‘die het vuur aanwakkeren om de wereld te proberen verbeteren ook al is de uitkomst onzeker’.

In en uit,
Voor ieder van u,
Een beetje Hugh,
Tom & Anthony

ps: Weet iemand
pps: waar de afstandsbediening
ppps: van de digicorder ligt?
pppps: Achter de zetel hebben we al gekeken.


3 op de 337 hartaandoeningen bij 30 plussers zijn te wijten aan het vroegtijdig uitschrijven van virtuoze nieuwsbrieven. Zonder hart kan men niet leven, blijf nog even.

Exclusief voor onze favoriete stalkers, ons adres: Sint-Salvatorstraat 18B /101B, 9000 Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie