Ingrid Smets over ons gesprek met Frans De Clerck

Ik kende wel de triodos bank. Maar ik had Frans de Clerck nog nooit horen praten. Wat een fijne krachtige mens. Wat een pure levens intenties. Wat een prachtig gesprek van hart tot hart! Ik ben diep geraakt door dit gesprek. En het geeft me ook hoop en troost. Dit gesprek heeft enorme potentie om iets in beweging te krijgen, in iemands hart,… in de samenleving! Bedankt hiervoor. Hopelijk is het intussen al veel verder verspreid geraakt. Ik wil het al zeker laten beluisteren door mijn zonen en mijn echtgenoot. Maar ik ben zelf niet actief op sociale media, ik heb ook geen website.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony