Jeroen Nelen

Jeroen, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik vind de topics enorm interessant en vind het heel belangrijk dat er in deze tijden (waarin er klaarblijkelijk zoveel focus ligt op uitersten) voldoende perspectief geboden kan worden over desbetreffende, vaak complexere, topics. De mainstream media lijkt helaas eindeloos gefocused op onrust en sensatie in plaats van op doordachte berichtgeving. Jullie interviews zijn de ideale momenten om ook even in de maalstroom van het leven stil te staan en na te denken. Bedankt daarvoor.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Zelfontwikkeling en positief in het leven staan, ondanks negatieve omstandigheden. Begrip voor anderen hun wereldbeeld en curiositeit naar de zin van het bestaan.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord