Julie Van Couter

Julie, waarom wil je graag Mecenas worden?

We staan met onze voeten in uitdagende tijden en ik heb het gevoel dat er zoveel geweten is maar dat er te weinig en te snel verandert. Dat noopt tot veel reflectie in de idee die te kunnen omzetten in daden. In tijden van polarisering en alsmaar aan terrein winnend cynisme is een platform als Zwijgen is Geen Optie broodnodig. Ik voel me verbonden met Zigo dat voor mij staat voor nieuwsgierigheid, verdiepende (en ook veel bevestigende!) inzichten, verbinding, schoonheid en optimisme en niet het minst voor verandering vanuit een schoon liefdevol opzicht.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Voor mijn gezin zorgen, mensen samenbrengen en verbinden en relaties ‘onderhouden’, mijn job als docent, mijn hobby als bakker uitbouwen en nadenken over een sociaal ondernemingsplan.

Geef een antwoord