Kris Dedeurwaerder

Kris, waarom wil je graag Mecenas worden?

Er is nog zoveel dat uitgesproken mag worden, dat gedeeld mag worden. De pure, eerlijke gesprekken die jullie voeren, zijn volgens mij exact wat we nodig hebben.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik probeer vanuit het hart mijn bijdrage te leveren aan blijheid, vrijheid en gezondheid voor mens en dier. Ik vertaal. Hondentaal. Lichaamstaal van binnen en van buiten. Ik verbind mensen met zichzelf en met hun hond. Ondernemers verbind ik met hun missie.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord