Kristel Eerdekens

Kristel, waarom wil je graag Mecenas worden?

om onafhankelijk te blijven en te doen waar je achter staat, heb je middelen nodig. ik wil graag meer tijd nemen om naar jullie gesprekken te luisteren, die ik per toeval ontdekte en.. dit is een manier om het luisteren en horen te stimuleren, ook in mezelf.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

goh… tijd te kort…
ik sluit me aan bij de keuzes die jullie maken. die zijn goed. omdat ze doordacht zijn… tijd krijgen, zelden hoor je mensen stoppen en denken en luisteren en nog meer stoppen..
wil dit wel ondersteunen..

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord