Kristien De Smet

Kristien, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ik oprecht gelukkig wordt van de diepgaande gesprekken met anderen die twijfelen, zoeken en soms vinden.
Ik besef dat ik maar een klein bedrag spendeer aan zoveel schoons maar als alleenstaande mama moet ik een beetje op de centjes passen. Bedankt !

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik ben een leerkracht rooms katholieke godsdienst en zoals dat gaat… voortdurend in twijfel.

Cool Kristien, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Kristien mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord