Leni Cellini

Leni, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik heb nu een drietal gesprekken gezien van ZIGO en ik vond ze stuk voor stuk fantastisch, inspirerend, leven-gevend. Ik heb al veel mensen over jullie interviews verteld, maar ik merk dat ik nog meer wil doen opdat deze gesprekken ook in de toekomst kunnen blijven worden aangeboden. Duizendmaal dank voor deze pareltjes van interviews! Ik hou erg van de diepgang en de traagheid ervan.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Leuke vraag! Ik noem mezelf graag een stadsmonnik. Mijn ‘dada’ is vooral meditatie, mindfulness, zenboeddhisme, spiritualiteit. Ik werk ook voltijds als meditatieleraar (iemand die anderen leert mediteren, niet iemand die alle antwoorden heeft!). Op www.ont-moeten.be lees je meer hierover.

Ik wil mensen graag aanmoedigen om minder te leven vanuit onbewuste ‘moetens’ en meer bewust te kiezen voor een leven dat in lijn ligt van hun diepste verlangens en waarden. Dat is zo’n beetje mijn missie, denk ik… Minder denken, meer voelen. Minder piekeren, meer genieten.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord