Lut Brusseleers

Lut, waarom wil je graag Mecenas worden?

Er wordt weeral gesnoeid in de media en kunsten en ik wil graag naar jullie boeiende interviews blijven kijken, ze ontspannen mij en geven me hoop, dat er zoveel goed nieuws gebracht wordt door goede mensen waar we binnen de gewone media amper iets over te weten komen. Graag wil ik ook nog andere boeiende mensen leren kennen en bovendien spreek ik alles en iedereen aan om over jullie te vertellen !!! Ook wil ik jullie vragen om Marcel Messing uit te nodigen = grootst, nog levend (Nederlandse) westerse mysticus die de westerse en oosterse mystiek helemaal doorgrond en mensen van Oost en West bij elkaar brengt en dit op allerhoogst niveau. Hij wilt ook ons gewone stervelingen wakker schudden, door ons te laten kennismaken met de diepe diepe menselijkheid en bezieling, waar onze wereld meer dan ooit nood aan heeft en wat hij in zijn talrijke lezingen naar buiten brengt….A MUST SEE

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

natuurbeleving en opzetten van een parcours in het bos om mensen te verleiden om meer tijd in de natuur door te brengen….verbinding leggen met het goddelijke via aanleg van een labyrint …..mensen ondersteunen in hun zoektocht naar rust, vrede, zichzelf, zingeving. Ik ben een samenwerking met anderen aan het opzetten om dit te bereiken….ik lees ook graag, zie graag films, beluister boeiende inspirerend gesprekken op radio en op jullie zender. Ik zorg voor mijn oude mama, net 98 jaar geworden.

Cool Lut, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Lut mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord