Marie Boutsen

Marie, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik heb ondertussen al een aantal interviews achter de kiezen. Telkens stuur ik ze door naar familie en vrienden met de boodschap: Kijken, niet te missen! Zwijgen is geen optie is voor mij zo waardevol omdat het voor mij een stukje tegengewicht biedt aan de snelheid van vandaag en een soort zachtheid en dialoog voor mij aanwakkert.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik probeer een evenwicht te vinden tussen ontspannende content, fictie, romans en maatschappelijk relevante content, moeilijke vraagstukken en meningen waardoor mezelf steeds beter leer kennen.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord