Marijke Van Bogaert

Marijke, waarom wil je graag Mecenas worden?

Ik geloof in dialoog en Zwijgen is geen optie geeft een stem én de nodige tijd aan een gesprek waar woord en wederwoord mogelijk is. Het geeft de kans om te verdiepen en je in een ander standpunt te verplaatsen.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Aan lezen over zeer uiteenlopende thema’s, gesprekken zoals die van Zwijgen is geen optie beluisteren ;), wandelen/fietsen, en heel veel bezig zijn met neefjes en nichtjes.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord