Wat is het Mecenaat?

Het Mecenaat is de kern van Zwijgen is geen optie. Een verzameling van ondernemers, ambtenaren, kunstenaars, leerkrachten, gepensioneerden, studenten, huismannen en -vrouwen die twee belangrijke eigenschappen delen: ze zijn nieuwsgierig en ze hopen een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de wereld. 

Dit kan je als Mecenas van Zwijgen is geen optie verwachten:

Ontmoet interessante mensen

We spenderen bijzonder veel zorg aan de invulling van onze community. Mecenassen ontmoeten elkaar online maar kunnen ook onze opnames bijwonen, gasten ontmoeten in een intieme setting en maandelijks onze exclusieve ZIGO Live events bijwonen.

Ik ontmoet dankzij Zwijgen is geen optie mensen die ik elders maar moeilijk kan vinden. Nieuwsgierig, open-minded en oprecht op zoek naar manieren om van deze wereld een betere plek te maken.” – Bregt

Bepaal mee de inhoud

Onze Mecenassen bepalen mee welke stemmen aan bod komen en welke onderwerpen we samen beter proberen begrijpen. Het is dankzij de input van onze community dat we erin slagen consistent boeiende gesprekken te brengen.

Ik keek vaak naar het buitenland om manieren te vinden hoe het hier beter kan. ZIGO bracht me bij mensen van praktisch naast de deur, met geniale ideeën die wonderen verrichten in ons eigen belgenlandje.” – Sofie

Leer meer bij

Onze gesprekken duren meerdere uren en slechts 40 minuten daarvan worden voor een breed publiek uitgezonden. Er is dus een schat aan bonusmateriaal waar je als Mecenas exclusief toegang toe krijgt.

Jullie openen deurtjes in mijn hoofd en geven me een bril die ik elders niet vind. ” – Lies

Mecenas worden

We willen niet kost wat kost de grootste community, daarom kan je ook niet zomaar Mecenas worden. Klik op de knop hieronder en laat ons beginnen met elkaar beter te leren kennen.

Meld je aan als Mecenas