Michel Peeters over ons gesprek met Marjan Gryson

Hierom probeer ik ZIGO te steunen! Zelf een jaar les gegeven aan gevangenen ( gedetineerden en geinterneerden) en ook zelf mogen (proberen) te werken aan hun inzichten in zichzelf, aan hun dromen. Zelf wat mee opweg kunnen gaan om hun ondernemingszin vorm te geven en te ondersteunen… heerlijke ervaring!
Niemand opgeven hoe moeilijk dat ook is… het zien als ONZE verantwoordelijkheid om hen te helpen. Ik zie in mijn coaching sessies via YouthStart zoveel jongeren met dezelfde vragen over zichzelf, de eigen sterke punten en talenten… en obstakels om hun dromen te realiseren! Het is een voorrecht om met hen op weg te mogen gaan! Dank je Marjan om ons als glinsterend voorbeeld de weg te tonen en te bevestigen! Michel

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony