Pepijn Kennis claimt ruimte voor wie het nodig heeft

Liefste Helden,

Of er ruimte is voor jou in Brussel hangt af van hoe goed gevuld jouw portemonnee is. 

Pepijn Kennis zorgt er met Toestand voor dat leegstaande ruimtes in handen komen van diegenen die er het meest nood aan hebben. Al is het maar tijdelijk.

Een heerlijk gesprek over constructief activisme. Live, op de trefdag van Socius.

Bekijk hier het volledige gesprek
Of beluister de podcast

Vorige week konden we enkelen onder jullie in het echt ontmoeten. De drank, het eten of het gezelschap stuurde ons met een warme gloed huiswaarts. Schoon.

Maar deze virtuele relatie met jullie biedt eigenlijk alle voordelen van sociaal contact, zonder de nadelen. Zo verfrissend is het om lieve woorden en scherpe inzichten uit te wisselen, geschreven alsof we in chique pak op een receptie staan, in realiteit gekleed in de boxershort die onder de kerstboom lag.

Groetjes uit de warme cocon die men de matrix noemt,
Tom & Anthony

PS: Ik was bij het leger 
PPS: maar ik schoot niemand dood
PPPS: Was derdeklas matroos 
PPPPS: op onze enige boot
PPPPPS: Vanwaar ik aan de kade naar de meisjes floot
PPPPPPS: Maar ik denk dat geen eentje me ooit hoorde


Zie je het? Hoe wij onszelf slim proberen te tonen door het werk van écht slimme mensen te delen? Dan is het misschien tijd om uit te schrijven.  

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord