PS: Hoe veranderen we een cultuur?

Bekijk hieronder een fragment uit deze PS aflevering, zodat je zelf even kan proeven wat je ervan vindt. Klik hier om Mecenas te worden en meteen de volledige aflevering te zien.

In de PS reeks zoeken Tom en Anthony naar de verbanden en contrasten in de gesprekken die we voor Zwijgen is geen optie voeren. Omdat we in deze reeks in alle openheid en vertrouwen spreken, zijn ze enkel volledig te bekijken door onze Mecenassen.

Vind jij het belangrijk dat Zwijgen is geen optie bestaat? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. – Anthony

Verwante afleveringen:

Geef een antwoord