PS: Hoe veranderen we een cultuur?

Bekijk hieronder een fragment uit deze PS aflevering, zodat je zelf even kan proeven wat je ervan vindt. Klik hier om Mecenas te worden en meteen de volledige aflevering te zien.

In de PS reeks zoeken Tom en Anthony naar de verbanden en contrasten in de gesprekken die we voor Zwijgen is geen optie voeren. Omdat we in deze reeks in alle openheid en vertrouwen spreken, zijn ze enkel volledig te bekijken door onze Mecenassen.

Vind jij het belangrijk dat Zwijgen is geen optie bestaat? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. – Anthony

Verwante afleveringen:

Eén reactie

 1. Daisy noerens zegt:

  Beste,

  Ik hoor hier in deze podcast dat er over Corona niet zal worden gesproken ; in het algemeen dan; over alle afleveringen binnen “zwijgen is geen optie”. Als reden waarom wordt aangehaald dat er momenteel onvoldoende info is vanuit journalisitiek en dat we ons in het oog van de storm bevinden.
  Dat laatste is zeker zo, maar ik vind het meer dan een gemiste kans om niet te kijken naar wetenschappelijke info, aangebracht door mensen die aldus zijn gevormd en al meer dan hun sporen hebben verdiend, maar die monddood worden gemaakt omdat ze kritisch staan t.o.v. het huidige narratief en beleid, het zijn klokkenluiders geworden…onbeschermd en niet gehoord.
  Het is een noodzaak om buiten de MSM te kijken gezien veel wordt gecensureerd, hoe kijken jullie hiernaar? Gewoon niet?
  Ik denk dat ik hier dan uiteindelijk toch niet op mijn plaats zit…

  Daisy Noerens

Geef een antwoord