Bregman over ZIGO

Misschien wel het beste interviewprogramma van Vlaanderen

Rutger Bregman kwam in november bij ons aan tafel zitten. We hadden het uiteraard over een universeel basis inkomen en het feit dat de meeste mensen deugen. Blijkbaar vond hij ons ook best wel deugen. Als iemand zoals Rutger, die massaal veel interviews ondergaat en aanschuift bij tientallen talkshows, op zijn Facebookpagina ons ‘misschien wel het beste interviewprogramma van Vlaanderen’ noemt… dan blozen wij eventjes.

Rutger Bregman noemt ons 'misschien wel het beste interviewprogramma van Vlaanderen'

Eerst zien en dan geloven? Zijn Facebookpost zie je hier.

 

Bekijk het gesprek met Rutger Bregman

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een reactie