Sara Rosseels

Sara, waarom wil je graag Mecenas worden?

Omdat ik het in deze tijd een kostbaar goed vind om tijd uit te trekken voor een goed gesprek. Er wordt ook zelden een mening of opinie verkocht, alleen maar manieren om over de dingen na te denken.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik heb enorm veel interesse in alles wat ons omgeeft, het heelal, quantum science en AI en de impact op ons dagdagelijkse leven. Dus toch vrij technische en natuurkundige interesses op dit moment. Misschien mijn manier om mezelf te proberen te begrijpen?

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord