Sascha Bornkamp

Sascha, waarom wil je graag Mecenas worden?

Sinds 2 jaar volg ik jullie van op een afstandje. Via jullie platform heb ik nieuwe mensen leren kennen die ik vervolgens volg en die me inspireren. De nuance en de rust waarmee gesprekken gevoerd worden bij jullie, is zeldzaam. Zeker nu alle mogelijkheid om live gesprekken/debatten te voeren verdwenen is, is voor mij jullie aanwezigheid online super belangrijk. Daarom wil ik jullie steunen!
Daarnaast kijk ik er naar uit om mezelf eindelijk mecenas te mogen noemen (:

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Artistieke projecten in theater en muziek (www.teletextvzw.com)

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord