Siegfried Praille

Siegfried, waarom wil je graag Mecenas worden?

Door deze gesprekken zetten jullie een veel genuanceerder beeld neer dan de echokamers gepropageerd door de algocratie van de sociale media. De wereld is “messy” en niet te vatten in een paar karakters. Door interessante mensen van divers pluimage aan het woord te laten, krijg ik nieuwe inzichten en een ruimer wereldbeeld.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

We staan op een kentering in onze maatschappij. We zijn toe aan iets nieuws. Het moet anders… ik ben zoekend naar de kruimels die ons leiden naar die nieuwe weg.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord