Sonia Willems

Sonia, waarom wil je graag Mecenas worden?

De vorige gesprekken en ook dit laatste gesprek vond ik zo boeiend en bemoedigend om in deze jachtige tijd te leven en te functioneren,en om meer stil te staan bij wat nu belangrijk is.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Als gepensioneerde heb ik tijd om te zorgen voor mijn gezondheid (veel fietsen, wandelen, Chi-Gong ), te lezen (religie, romans, tijdschriften),gezond te koken en interessante gesprekken te beluisteren via internet of TV.
Ik heb ook een tuin waar ik me in uitleef.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord