Strijden is mijn dagtaak niet meer – Dalilla Hermans

Liefste Helden,

Vandaag graag een beetje tromgeroffel – dank u – voor Dalilla ‘Truth Bomb’ Hermans.

We praten over moeilijke onderwerpen – racisme, verkiezingen, trollen, de zinloosheid van het leven – maar op één of andere manier is het de hele tijd leerrijk en plezant.

De eerste keer spraken we Dalilla net voor haar deelname aan De Slimste Mens. Zenuwachtig, bedachtzaam, strategisch. Vandaag hoor je de echte Dalilla. Bevrijd. Van zichzelf en van de blik van de ander.

Doe toch gewoon kijken joh.
https://zwijgenisgeenoptie.be/dalilla-hermans-reunie/

‘Steven,’ zegt Lucas tegen mij, ‘het is niet omdat je kolen meegebracht hebt dat je ook de plaats aan de barbecue mag inpalmen. Ik grill ook wel eens graag een stukje vlees.’

Wat Lucas hier zo aardig weet te verwoorden, is dat de vrijheid van de ene de beperking is voor de andere. En voor dat inzicht zijn we de allerliefste Lucas bijzonder dankbaar.

De egel en de vos,
Tom & Anthony

ps: Als wij
pps: ooit
ppps: een boek
pppps: uitbrengen
ppppps: wil jij dat dan
pppppps: lezen?
ppppppps: ‘t is voor de begroting.


Jij twijfelt of jouw daden impact hebben? Wij snappen dat. Maar eenvoudig voorbeeld: klik op deze uitschrijflink en twee mannen zullen de komende week onafgebroken huilen.

Voor al uw fanmail groot en klein, ons adres: Sint-Salvatorstraat 18B /101B, 9000 Gent

Ontvang deze nieuwsbrieven in jouw eigen mailbox

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord