Tom & Ann Mahieu-Cailliau

Tom & Ann, waarom wil je graag Mecenas worden?

Wij vinden het een geweldig initiatief waar jullie mee bezig zijn. Het doet telkens deugd om jullie gedrevenheid en passie te voelen en al die interessante mensen, die zoveel belangrijke “kennis, wijsheid en kunde …”, een platform te bieden waar ze dit kunnen komen delen.

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik ben zelf enorm gepassioneerd door het element voelen bij de mens. In deze maatschappij zijn er zoveel mensen die in hun hoofd wonen en de verbinding met hun lichaam kwijt zijn. Ik ben zelf muzikant en mijn vrouw is danseres. Daarnaast heb ik een coachingpraktijk (www.devoelcoach.be) waar ik mensen vanuit verschillende invalshoeken probeer terug bij hun gevoel te brengen. De combinatie van denken en voelen lijkt me zeker in deze tijden meer dan noodzakelijk.

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Geef een antwoord