Caroline Huyghe

Caroline, waarom wil je graag Mecenas worden?

Net om die heerlijke en eerlijke gesprekken te kunnen blijven beluisteren, nieuwe stemmen te laten horen, … gesprekken die mij erg doen groeien in mijn kijk op de wereld rondom mij. Top!

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Ik werk voor Rikolto, het vroegere Vredeseilanden, en we zoeken dag in dag uit naar oplossingen voor de uitdagingen gerelateerd aan voeding. Zij het de klimaatimpact van voeding, de oneerlijke prijzen naar boeren toe, de problematiek van overschotten en verspilling, de enorme verbindende kracht die schuilt in onze voeding om mensen samen te brengen… maar ook de vraag van de consumenten om het bos weer door de bomen te zien opdat ze juiste keuzes kunnen maken in de supermarkt… Naast dat professionele luik eet ik gewoon enorm graag, uit nieuwsgierigheid startte ik jaren terug een vzw met vrienden waarbij we de stadsbewoner weer terug dichterbij voeding brengen, de boer in de spotlight zetten, zoekende naar antwoorden om cirkels te sluiten… We vergeten te vaak wie en wat er achter dat eten op ons bord zit en hoe het misschien ook anders kan. Hoe dan? Daar heb ik nog heen sluitend antwoord op :-). Daarbuiten doe ik mijn best mijn zoontje van 1 jaar te volgen in het elke dag vol verwondering naar de nieuwe dag te kijken :-)… wat in de rush niet altijd lukt. Maar dan is er zigo op de trein, mmmm genieten. Waarvoor dank!

Cool Caroline, we zijn echt blij en dankbaar dat je erbij bent. Dankzij jouw steun kunnen we Zwijgen is geen optie blijven maken. We hopen dat je bij ons veel fijne mensen ontmoet en dat we dankzij jouw tips en feedback nog veel schone gesprekken kunnen voeren. Tot snel!

Je kan Caroline mee verwelkomen in de commentaren onderaan deze post.

Geef een antwoord