Lynn Formesyn

Lynn, waarom wil je graag Mecenas worden?

Daarom!

Laat het me zeggen met woorden die ik vannacht nog op papier heb gezet:

“Waar ik op hoop: een zo menselijk wenselijk mogelijk leven in een zo gezond mogelijke leefomgeving. Mag dat een collectief streven zijn? Van daaruit zou het op individueel niveau veel haalbaarder kunnen zijn om een zo stabiel mogelijk lichaam rond een zo evenwichtig mogelijke geest te hebben en te behouden, of je nu rijk of arm aan mankementen bent. ”

Waar besteed je in jouw leven eigenlijk het meeste tijd aan? Wat houdt je bezig?

Oeh, aan veel, maar zelden aan zwijgen. Ik combineer als mankemens mijn “invaliditeit” met (sociaal) ondernemerschap. Ik schrijf (op dit moment ook aan eerste boek), maak podcasts, geef workshops en lezingen, niet zelden als inclusieactivist. Daarnaast moeder ik ook nog voor zowel kinderen als katten, probeer ik een plezante wederhelft, dochter en vriendin te zijn en doe ik verwoede pogingen mezelf in dit alles niet te verliezen. Mijn aandacht gaat dus uit naar heel erg veel, en bij deze ook naar de missie van Zwijgen is geen optie.

Eén reactie

  1. David Van der Maat zegt:

    Het zou fijn zijn als jullie Lynn ook eens zouden uitnodigen voor een zigo-gesprek. Het is een stem die we nog niet vaak gehoord hebben. Een stem die mensen een stem geeft die streven naar inclusie, niet steeds op de manier die de maatschappij hen biedt. Er is meer dan de ratrace. Niet deelnemen aan de ratrace wil niet zeggen dat je niks kan betekenen.
    En daar heeft Lynn zeer boeiende dingen over te vertellen.

Geef een antwoord