Tobias Leenaert verschilt proper van mening

Of luister naar de Podcast

Wie is Tobias Leenaert?

We gaan daar eerlijk in zijn. Dit is een probeersel. Niet omdat we eens iets nieuws willen doen wel omdat we het nodig vinden.

Voor een tweede keer spreken we met Tobias Leenaert. Bedenker van donderdag veggiedag. Oprichter van Eva. En met zijn pragmatische aanpak een atypische stem onder veggie activisten.

De tweede keer was nodig omdat (1) zijn voorspellingen uit ons vorige gesprek zijn uitgekomen (2) we van hem willen leren hoe je elegant kan discussiëren met mensen wiens mening je niet deelt.

Zo kan je ook luisteren:

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken?

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Verwante afleveringen: