Tobias Leenaert verschilt proper van mening

Of luister naar de Podcast

Wie is Tobias Leenaert?

We gaan daar eerlijk in zijn. Dit is een probeersel. Niet omdat we eens iets nieuws willen doen wel omdat we het nodig vinden.

Voor een tweede keer spreken we met Tobias Leenaert. Bedenker van donderdag veggiedag. Oprichter van Eva. En met zijn pragmatische aanpak een atypische stem onder veggie activisten.

De tweede keer was nodig omdat (1) zijn voorspellingen uit ons vorige gesprek zijn uitgekomen (2) we van hem willen leren hoe je elegant kan discussiëren met mensen wiens mening je niet deelt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo kan je ook luisteren:

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken?

We mogen wel zeggen dat onze gesprekken iets met de mensen doen. Ze zijn voedsel voor de ziel. Ze doen je brein knetteren en je handen jeuken. Na zo’n gesprek, voelt het soms alsof je niet alleen bent, met je zorgen, met je dromen. Zoiets is kostbaar. En dat zet je niet achter een paywall. Daarom zijn al onze gesprekken gratis beschikbaar voor iedereen. Ze maken daarentegen is helemaal niet gratis en daarom zijn er allerlei manieren om ons te steunen, om de gesprekken en wat ze teweegbrengen openbaar te houden.

Dat wil ik ook steunen

Verwante afleveringen: