Francesca Vanthielen: Ik wil niet in een verniste wereld leven

Of luister naar de Podcast

Wie is Francesca Vanthielen?

Als we een reden moeten noemen waarom we Francesca in onze studio uitnodigden, is het moeilijk kiezen. Haar presentatiewerk voor sterren op de dansvloer – we zijn oprecht fan – of haar interviews op Kanaal Z – zeldzaam diepgravend – of, logischer misschien, haar activisme.

Ze stond aan de wieg van Klimaatzaak en van G1000 en bezit de gave om de complexiteit van zowel het klimaatprobleem als de tekorten aan ons democratisch systeem helder te ontrafelen.

Spoiler: Je wordt er niet minder boos van.

Zo kan je ook luisteren:

Bonusmateriaal

Shownotes

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken?

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Verwante afleveringen:

Geef een antwoord