Maxim Februari: Noblesse oblige

Of luister naar de Podcast

Wie is Maxim Februari?

De naam van Maxim Februari hoef je in Nederland maar voor de helft uit te spreken – je mag kiezen welke helft – en iedereen weet over wie je het hebt. Een autoriteit is het, toch wel. Met vlijmscherpe pen en doordachte stem draagt hij er bij aan het publiek debat.

Zijn boeken belandden hier het afgelopen jaar op de stapel ‘gelezen en goedgekeurd’ en dus wilden we hem heel graag spreken. Over de onbestaande homo economicus, over technologie, over (hoe elitair) kunst (soms kan zijn), over noblesse oblige, over veiligheid.

Over het leven.
En hoe schoon dat is.

Zo kan je ook luisteren:

Bonusmateriaal

Shownotes

    •  

Vind jij het belangrijk dat iedereen naar onze gesprekken kan kijken? 

In tijden van cynisme is ruimte voor twijfel en nuance van levensbelang. Zwijgen is geen optie probeert die ruimte te vrijwaren. En dat kunnen we enkel omwille van ons Mecenaat.

Ons Mecenaat is een club van nieuwsgierige mensen die met hun financiële bijdrage onze werking mogelijk maken. Het zijn ambassadeurs die onze content en visie mee uitdragen. Het zijn de liefste mensen op de wereld.

Leer meer over ons mecenaat >

of over Zwijgen is geen optie.

Met Zwijgen is geen optie proberen we ons samen in te beelden wat er beter kan. We zoeken waar het schuurt, ontdekken de kloof tussen wat er vandaag is en wat er kan zijn en proberen dan samen die kloof te overbruggen. - Anthony

Verwante afleveringen:

Eén reactie

Geef een reactie